Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
 • N4 utses till DI Gasellföretag 2018 för tredje året i rad.

  – Vi är otroligt stolta att återigen finnas med på Dagens Industris lista över Gasellföretag. Vi har vuxit snabbt sedan starten och fortsätter att växa. Vår senaste expandering var på Medicon i Lund där vi nu kan erbjuda vårt framgångsrika koncept.

 • Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö

  Genom att leverera service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv och samtidigt tillhandahåller ett utvecklingsarbete skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

N4 utses till DI Gasellföretag 2018 för tredje året i rad.

Onsdag 14 november 2018

Vi är otroligt stolta att återigen finnas med på Dagens Industris lista över Gasellföretag i Stockholms län. Vi har vuxit snabbt sedan starten och fortsätter att växa. Vår senaste expandering var på Medicon i Lund där vi nu kan erbjuda vårt framgångsrika koncept.

Det som är viktigast för oss är att lyssna på våra kunders behov och att skapa effektiva och hållbara leanbaserade lösningar som gör våra kunder mer framgångsrika.  

"Vi fortsätter att jobba med att ständigt utveckla leveransen till våra kunder utifrån vårt ledord ”lite bättre varje dag”, säger Roger Baakki, vd på N4.

Av Sveriges ca 500 000st aktiebolag utses årligen ca 800-900 företag till Gasellbolag. Ungefär 5% av dessa klarar av gasellpriset tre år vilket placerar N4 ibland toppen av stabila Gasellbolag.

Gasellkriterierna:

För att utses till Gasell måste företaget uppfylla alla dessa kriterier. Men utöver dessa kriterier gör vi en helhetsbedömning av bolaget och väger in ytterligare parametrar som visar på sund verksamhet. I Gasellundersökningen utgår vi alltid från företagets fyra senaste årsredovisningar.

Ett Gasellföretag har:

·         En omsättning som överstiger 10 miljoner kronor

·         Minst tio anställda.

·         Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden.

·         Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.

·         Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.

·         I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.

·         Sunda finanser.

 

Källa: http://fakta.gasell.di.se/

Till nyhetsarkivet