Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
 • N4 utses till DI Gasellföretag 2018 för tredje året i rad.

  – Vi är otroligt stolta att återigen finnas med på Dagens Industris lista över Gasellföretag. Vi har vuxit snabbt sedan starten och fortsätter att växa. Vår senaste expandering var på Medicon i Lund där vi nu kan erbjuda vårt framgångsrika koncept.

 • Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö

  Genom att leverera service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv och samtidigt tillhandahåller ett utvecklingsarbete skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

N4 Consulting Services

Fredag 3 maj 2019

Vår kund Nanologica är ett växande bolag, i och med att man skrev kontrakt med en distributör i Kina fick N4 i mitten av november 2018 i uppdrag att snabbt rekrytera nya medarbetare för utökning av deras produktion.

Nanologica var då i snitt 15 anställda och hade tidigare skött all rekrytering själva, men kände att de behövde hjälp för att snabbt få rekryteringen på plats. 


N4 kunde tack vare en bra matchning av kompetens, erfarenhet och personlighet få operatörerna klara på bara två veckor från starten av rekryteringsprocessen och de kunde påbörja sin introutbildning redan i början på december.
 
När vi kommit till mitten på december utökades behovet från Nanologica denna gången med en analytisk kemist. Även här kunde N4 hjälpa till och lösa detta med vår bredd i vår kompetensbank. I slutet av december var processen klar även för denna rekryteringen.
 
I januari 2019 kunde Nanologica starta upp med dessa tre medarbetare, som snabbt gjorde en bra och märkbar insats med ett gott intryck. Vi på N4 är så stolta!
 
Att hitta medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är ett tidskrävande arbete och risken att det blir fel är också stor. Spar värdefull tid och låt oss på N4 hjälpa er med den processen. 
Vår process innefattar allt från kravspecifikation, kandidatsökning, intervjuer, tester, referenstagning och presentation fram till anställning – alltid i nära dialog med både kunder och kandidater. 
Vi har många lyckade rekryteringar bakom oss, så du kan tryggt lämna över ansvaret till oss att hitta dina nya medarbetare!
 
Om Nanologica 
Nanologica grundades 2004 och är ett nanoteknikbolag som utvecklar nanoporösa silikapartiklar för tillämpningar inom life science. Nanologica är världsledande i att styra form, typ av porositet samt ytegenskaper hos silikapartiklarna. Denna kompetens används dels inom drug delivery (läkemedelsformulering), dels inom kromatografi, en teknik som används för separation och rening av läkemedelsprodukter på marknaden och under utveckling.
Bolagets mission är att bidra till bättre och billigare behandlingar av patienter världen över genom teknikplattformen NLAB Silica™. Bolagets aktie (NICA) är listad för handel på Spotlight Stock Market. För ytterligare information, besök www.nanologica.com


Till nyhetsarkivet