Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
 • N4 utses till DI Gasellföretag 2018 för tredje året i rad.

  – Vi är otroligt stolta att återigen finnas med på Dagens Industris lista över Gasellföretag. Vi har vuxit snabbt sedan starten och fortsätter att växa. Vår senaste expandering var på Medicon i Lund där vi nu kan erbjuda vårt framgångsrika koncept.

 • Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö

  Genom att leverera service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv och samtidigt tillhandahåller ett utvecklingsarbete skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

Just nu söker vi Maskinoperatörer till vår kandidatbank

MASKINOPERATÖR
Tjänsten innebär att du arbetar som anställd konsult på N4 för att bli inhyrd på uppdrag hos kund

Din roll
Som Maskinoperatör inom Sweden Operations är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Uppföljning och problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. Maskinoperatörer sköter driften av maskiner/anläggningar inom ett avsnitt. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift. 

Kravprofil 

 • Minst gymnasiekompetens, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
 • Relevant arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen, gärna inom industri och produktion, särskilt  inom läkemedelsbranschen och/eller inom AstraZeneca.
 • Ha mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket. 
 • Erfarenhet av GMP och LEAN då det är arbetssätt som genomsyrar hela AstraZeneca.
 • Vara kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens.
 • Kunna arbeta alla typer av skift.

 
Framgångsfaktorer
Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som maskinoperatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.
  

 

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 00

Alternativt skicka intresseanmälan till e-post: consulting@n4.nu 

Inkludera kontaktuppgifter och CV 

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!