Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
  • Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö

    Genom att leverera service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv och samtidigt tillhandahåller ett utvecklingsarbete skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

  • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

    Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

  • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

    Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

  

EL-Team är en installatör med inriktning på Process- och Automationssystem, där vi har mer än 30-års erfarenhet. Vi är lokaliserade i Södertälje och har huvudparten av våra kunder i Mälardalen.

El-Team är en del av N4 Sverige AB.

Nu växer EL-Team ytterligare och startar upp 2 st nya avdelningar. Design & Konstruktion- samt Drift & Underhållsavdelningen.

Våra befintliga kunder samt nya kunder har en ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster och att vi tar ett ännu större ansvar för deras behov av leveranser.

Vi söker dig som gillar utmaningar och vill utvecklas inom yrket, vi kan lova dig en positiv arbetsmiljö där vi tillsammans bygger inför framtiden med många personliga utvecklings möjligheter.

Dina arbetsuppgifter:

Som medarbetare i El-Team kommer du att arbeta i ett team av medarbetare som levererar hela kundens behov från idé till förvaltning.

Du arbetar mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du brinner för teknik och ser problemlösning som en utmaning, där det är naturligt att se utmaningen att lösa ett behov eller bara utreda grundorsaken till varför ett problem uppstår och motverka att det återkommer igen. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. 

Din profil:

Vi söker dig som har lägst gymnasieteknisk utbildning samt längre erfarenhet från branschen
Du har B-körkort och kan svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningstyp: Heltid   

 

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 00

alternativt skicka intresseanmälan med CV till: hr@n4.nu

inkludera kontaktuppgifter och CV