Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
 • N4 utses till DI Gasellföretag 2018 för tredje året i rad.

  – Vi är otroligt stolta att återigen finnas med på Dagens Industris lista över Gasellföretag. Vi har vuxit snabbt sedan starten och fortsätter att växa. Vår senaste expandering var på Medicon i Lund där vi nu kan erbjuda vårt framgångsrika koncept.

 • Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö

  Genom att leverera service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv och samtidigt tillhandahåller ett utvecklingsarbete skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

SERVICEINGENJÖR

Som Serviceingenjör på N4 kommer du att arbeta ut mot N4:s kunder främst i Södra Stockholm. Uppdragen kan variera en hel del men majoriteten av kunderna finns främst inom forskning och tillverkning. Du kommer att arbeta med service och underhåll av främst, men ej begränsat till, analysinstrument och mätutrustning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar varierande praktiskt arbete i form av akut- och förebyggande underhåll på analysinstrument som t.ex. HPLC, UPLC, GC, MS UV-VIS fotospektrometer, refraktometer och polarimeter. Kalibrering , kvalificering, rekvalificering, revalidering och installation av instrument eller utrustning hör också till arbetsuppgifterna. Det kan innebära allt från att efter manualbruksanvisning skruva ihop en maskin eller ett instrument, till att felsöka och laga eller kalibrera en våg. Det finns oftast fastställda SOP:ar och rutiner så det är bra om man har tidigare erfarenhet av att arbeta i en reglerad miljö i enlighet med GxP. 

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå. Du innehar ett genuint intresse för att serva, felsöka och reparera och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i liknande uppgifter. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker det är roligt med hands-on arbete då arbetsuppgifterna främst innefattar praktiskt arbete. Det är också viktigt att du är noggrann och väl medveten om vikten av korrekt utförd dokumentation då större delen av instrument och utrustning används inom läkemedelsindustrin och/eller inom forskning. Dokumentation kan förekomma både på svenska och på engelska och det är därför viktigt att du behärskar båda språken i tal och skrift. Vi ser även att du har god datorvana.

Du har B-körkort.

Anställningstyp: Heltid   

 

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 00

Alternativt skicka intresseanmälan till e-posthr@n4.nu

Inkludera kontaktuppgifter och CV