Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
 • N4 utses till DI Gasellföretag 2018 för tredje året i rad.

  – Vi är otroligt stolta att återigen finnas med på Dagens Industris lista över Gasellföretag. Vi har vuxit snabbt sedan starten och fortsätter att växa. Vår senaste expandering var på Medicon i Lund där vi nu kan erbjuda vårt framgångsrika koncept.

 • Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö

  Genom att leverera service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv och samtidigt tillhandahåller ett utvecklingsarbete skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

EKONOMIANSVARIG
Som Ekonomiansvarig kommer du att vara en del av ledningsgruppen och arbeta med strategiska frågor och satsningar inom det finansiella området för N4 och dess dotterbolag. Du har ett helhetsansvar över bolagens ekonomi- och arbetsordersystem och arbetar så väl operativt som strategiskt tillsammans med bolagens chefer. 

Dina arbetsuppgifter
Som Ekonomiansvarigt bidrar du aktivt till att utveckla bolagen. Hantera ekonomiska frågor samt säkerställer och utför arbetsuppgifter innefattande allt från löpande bokföring, månatliga avstämningar, upprättande av bokslut, årsredovisningar samt lönehantering. Rollen innefattar även inlämning av moms- och skattedeklarationer, inkomstdeklarationer samt kontakt med revisor, bank, och andra externa kontakter. 

Din profil
Vi söker dig som har minst eftergymnasial utbildning, samt arbetslivserfarenhet inom ekonomiadminstration och bokföring. Du har goda kunskaper inom löneadministration, bokslut och årsredovisning och även kunskaper om terminologi avseende inköp, budget, fakturering, reseräkning och CRM. Det krävs kunskap om de reglerande, lagstadgade och skattemässiga normer som är tillämpliga på arbetsuppgifterna. 

Egenskaper som vi sätter stort värde i är ödmjuk och prestigelös samtidigt som du har en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. 

Du har B-körkort och svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningstyp: Heltid   

 

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 00

Alternativt skicka intresseanmälan till e-posthr@n4.nu

Inkludera kontaktuppgifter och CV