Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
 • N4 utses till DI Gasellföretag 2018 för tredje året i rad.

  – Vi är otroligt stolta att återigen finnas med på Dagens Industris lista över Gasellföretag. Vi har vuxit snabbt sedan starten och fortsätter att växa. Vår senaste expandering var på Medicon i Lund där vi nu kan erbjuda vårt framgångsrika koncept.

 • Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö

  Genom att leverera service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv och samtidigt tillhandahåller ett utvecklingsarbete skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

OPERATIV MANAGER

Som Operativ Manager Scientific Services Syd på N4 kommer du att arbeta och ansvara ut mot N4:s kunder i södra Sverige, primärt främst i området runt Malmö och Lund.
Som Manager är du personalansvarig för underställd personal och leder och fördelar det fortlöpande arbetet enligt gällande rollbeskrivning och leveransområde. Du ansvarar för att leveransen genomförs enligt utlovad plan och att N4 ej slösar med kundens och våra egna resurser. Som Manager ansvarar du för att processer över tid optimeras och utvecklas i enlighet med strategi, mål och vision. Du har även ansvaret för att leveransområdets kostnader och intäkter följer budget. Rollen innebär att leda den operativa leveransen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar att marknadsföra, organisera, planera och själv utföra arbeten, Uppdragen i leveransen kan variera en hel del men majoriteten av kunderna finns främst inom forskning och tillverkningDet innebär ansvar för styrning, planering, utförande, ekonomi och rapportering samt ansvara för och medverka vid framtagning/utformning av instruktioner, rutiner, checklistor och avvikelser. I personalansvaret ingår att utföra alla aktiviteter som t.ex. anställningar och MU-samtal. 
Som Operativ Manager arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning, där det är naturligt att utreda grundorsaken till varför problem uppstår och motverka att det återkommer igen. 

Din profil

Vi söker dig som minst har gymnasial utbildning och har ett brinnande intresse att utveckla människor och leveransen genom att framförallt alltid se möjligheter. Du innehar ett genuint intresse för att serva och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i liknande uppgifter. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker det är roligt att nätverka då arbetsuppgifterna innefattar en del sälj. Det är också viktigt att du är noggrann och väl medveten om vikten av korrekt utförd dokumentation då större delen av uppdragen är inom läkemedelsindustrin och/eller inom forskning. Dokumentation kan förekomma både på svenska och på engelska och det är därför viktigt att du behärskar båda språken i tal och skrift. Vi ser även att du har god datorvana.
Egenskaper som vi sätter stort värde i är ödmjuk och prestigelös samtidigt som du har en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.  

Du har B-körkort
Anställningstyp: Heltid   

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 00

Alternativt skicka intresseanmälan till e-posthr@n4.nu

Inkludera kontaktuppgifter och CV