Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
 • N4 utses till DI Gasellföretag 2018 för tredje året i rad.

  – Vi är otroligt stolta att återigen finnas med på Dagens Industris lista över Gasellföretag. Vi har vuxit snabbt sedan starten och fortsätter att växa. Vår senaste expandering var på Medicon i Lund där vi nu kan erbjuda vårt framgångsrika koncept.

 • Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö

  Genom att leverera service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv och samtidigt tillhandahåller ett utvecklingsarbete skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

 • N4 förser marknaden med kostnadseffektivt drift och underhåll

  Genom att leverera utvecklingsarbete och samtidigt tillhandahålla service och underhåll ur ett livscykel inriktat perspektiv skapar vi mer tid för kunden att lägga på sin kärnverksamhet.

OPERATÖRER SÖKES TILL AstraZeneca

Tjänsten innebär att du arbetar som anställd konsult på N4 för att bli inhyrd på uppdrag hos AstraZeneca

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distrubionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer.

Som Maskinoperatör är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Uppföljning och problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. Maskinoperatörer sköter driften av maskiner/anläggningar inom ett avsnitt. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice).

Rapportering och dokumentering är en stor del av arbetet därav är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket. 

Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta skift. 

 

Din profil

 • Minst gymnasiekompetens, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning
 • Relevant arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen, gärna inom industri och produktion, särskilt inom läkemedelsbranschen och/eller inom AstraZeneca
 • Mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket
 • Erfarenhet av GMP och LEAN då det är ett arbetssätt som genomsyrar hela AstraZeneca
 • Kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens
 • Kunna arbeta alla typer av skift 
 • Truckkort är meriterande
 • Minst två års sammanhängande arbetslivserfarenhet

 
Framgångsfaktorer
Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som maskinoperatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.

 

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 05

Alternativt skicka intresseanmälan till e-post: consulting@n4.nu 

 

Inkludera kontaktuppgifter och CV 

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!