Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park
 • N4 erbjuder kompetens till företag och organisationer

  Vi medverkar till att investeringar nyttjas på ett resurs- och kostnadseffektivt sätt för en fortsatt lönsam tillväxt.

 • Engagemang och lyhördhet

  Genom engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och organistationer att växa och utvecklas

 • Brett utbud av tjänster

  Tjänster inom forskning-, produktion- och anläggningsunderhåll

 • Specialkompetens

  Vi erbjuder specialkompetens inom bland annat förrådshållning, gasinstallationer, instrument, automation, styr och regler, el- och telesystem och konstruktion

Consulting Services

N4 erbjuder kompetens till företag och organisationer för en fortsatt lönsam tillväxt.


En arbetsplats med engagerade och ansvarstagande medarbetare som aktivt bidrar med kunskap och idéer skapar bra möjligheter för en framgångsrik verksamhet. En medarbetare hos oss är en förebild för våra ledord och gör dem till en naturlig del av vardagen tillsammans med sina medarbetare, kunder och leverantörer. Tillsammans med kunden utvecklar vi ett långvarigt och nära samarbete präglat av öppenhet och pålitlighet. 

 

N4 medverkar till att investeringar nyttjas på ett resurs- och kostnadseffektivt sätt. Vi tar fram, föreslår och genomför framtida effektiva lösningar. 
Genom engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och organisationer att växa och utvecklas, bli flexiblare och kunna ta steget till fortsatt utveckling. Vi ökar våra kunders effektivitet och förbättrar deras förmåga att hantera omställningar, samt att ta nästa steg mot ett hållbart och lönsamt företagande. Tillsammans gör vi skillnad.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom forskning-, produktion- och anläggningsunderhåll, och har specialkompetens inom bland annat förrådshållning, instrument, automation, mekanik och pneumatik samt administration.

Ett företags framgång är helt beroende av de människor som arbetar där. Därför gäller det att ha rätt person på rätt plats. Vi på N4 söker hela tiden efter den kompetens som kunden behöver. Vi hjälper ditt företag att möta alla typer av utmaningar oavsett om du har korta resursbehov eller vill hyra in specialistkompetens under längre perioder.
- Anlita en Operatör, Tekniker,  Ingenjör eller Administratör  som kan avlasta den egna organisationen och personalen.

"Lite bättre varje dag" 

 

Vi söker ständigt efter nya medarbetare till kund. Du kan läsa mer om tjänsterna på länk nedan: 

Maskinoperatör