Er support- och serviceleverantör i Forsknings- och Laboratoriemiljö N4 Sverige AB Södertälje Science Park

DRIFTTEKNIKER
Som Drifttekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du brinner för teknik och ser problemlösning som en utmaning, där det är naturligt att utreda grundorsaken till varför problem uppstår och motverka att det återkommer igen. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. 

Dina arbetsuppgifter
Ansvar för ronderna, tillsyn, skötsel samt felavhjälpande underhåll av fastighetstekniska system, installationer och viktiga funktioner inom fastigheterna. Samordna och planera där specialistkunskaper krävs för att diagnotisera fel på t.ex. värme- och ventilationssytem samt gas- och trycklyftsanläggningar, där eventuellt extern kompetens (specialister) kan vara nödvändigt för att producera en gidtagbar lösning. Medverka vid framtagande/utformning av föreskrifter, rutiner, CC-ärenden samt avvikelser, manualer och ritningar. Verksam för den naturliga dagliga kundkontakten och vara N4:s representant på plats i fastigheterna. Ha erforderlig kännedom om gällande drift- och hyresavtal.

Din profil
Vi söker dig som har lägst gymnasieteknisk utbildning med påbyggnad inom driftteknik, samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete. Kunskap om GLS och GXP samt erfarenhet från industri och/eller forskningsverksamheter

Du har B-körkort och svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningstyp: Heltid   

 

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 00

alternativt skicka intresseanmälan till e-posthr@n4.nu

inkludera kontaktuppgifter och CV