Consulting Services

Consulting Services

Consulting Services erbjuder kompetens till företag och organisationer för en fortsatt lönsam tillväxt.

En arbetsplats med engagerade och ansvarstagande medarbetare som aktivt bidrar med kunskap och idéer skapar bra möjligheter för en framgångsrik verksamhet. En medarbetare hos oss är en förebild för våra ledord och gör dem till en naturlig del av vardagen tillsammans med sina medarbetare, kunder och leverantörer.
Tillsammans med kunden utvecklar vi ett långvarigt och nära samarbete präglat av öppenhet och pålitlighet. 

N4 medverkar till att investeringar nyttjas på ett resurs- och kostnadseffektivt sätt. Vi tar fram, föreslår och genomför framtida effektiva lösningar. 
Genom engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och organisationer att växa och utvecklas, bli flexiblare och kunna ta steget till fortsatt utveckling. Vi ökar våra kunders effektivitet och förbättrar deras förmåga att hantera omställningar, samt att ta nästa steg mot ett hållbart och lönsamt företagande.
Tillsammans gör vi skillnad.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom forskning-, produktion- och anläggningsunderhåll, och har specialkompetens inom bland annat förrådshållning, instrument, automation, mekanik och pneumatik samt administration.

Ett företags framgång är helt beroende av de människor som arbetar där. Därför gäller det att ha rätt person på rätt plats. Vi på N4 söker hela tiden efter den kompetens som kunden behöver. Vi hjälper ditt företag att möta alla typer av utmaningar oavsett om du har korta resursbehov eller vill hyra in specialistkompetens under längre perioder.
– Anlita en Operatör, Tekniker,  Ingenjör eller Administratör som avlastar den egna organisationen och personalen.

Lite bättre varje dag

För beskrivning och specifikation av tjänster samt råd och tips se tjänsteportföljen nedan:

Vi söker ständigt efter nya medarbetare till kund.
Du hittar tjänsterna vi söker just nu i länken nedan:

Jobba på N4