Nanologica och N4

Nanologica och N4

Nanologica är ett växande bolag, när man skrev kontrakt med en distributör i Kina i mitten av november 2018 , fick N4 Consulting ett uppdrag att snabbt rekrytera nya medarbetare för utökning av deras produktion.

Nanologica var då 15 anställda och hade tidigare skött all rekrytering själva, men kände att de behövde hjälp för att snabbt få rekryteringen på plats. 
N4 kunde tack vare en bra matchning av kompetens, erfarenhet och personlighet få operatörerna klara på bara två veckor från starten av rekryteringsprocessen och operatörerna kunde direkt påbörja sin introduktionsutbildning.  

När vi kommit till mitten på december utökades behovet ytterligare hos Nanologica. Denna gången var behovet en analytisk kemist. Även här kunde N4 hjälpa till och lösa detta med vår bredd i vår kompetensbank. I slutet av december var processen klar även för denna rekryteringen.

Januari 2019 kunde Nanologica starta upp med dessa tre medarbetare, som snabbt gjorde en bra och märkbar insats med ett gott intryck. 
Vi på N4 är så stolta!

”N4 Consulting Service löste vara behov snabbt och enkelt och vi fick rätt personal på plats snabbare än vad vi trodde var möjligt” 
Andreas Bagwani – Nanologica

Om N4 Consulting Service

Att hitta medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är ett tidskrävande arbete och risken att det blir fel är också stor.
N4 Consulting Service spar värdefull tid, när vi hjälper er i den processen.
Vår process innefattar allt från kravspecifikation, kandidatsökning, intervjuer, tester, referenstagning och presentation fram till anställning – alltid i nära dialog med både kunder och kandidater.
Vi har många lyckade rekryteringar bakom oss, så du kan tryggt lämna över ansvaret till oss att hitta dina nya medarbetare!

Om Nanologica

Nanologica grundades 2004 och är ett nanoteknikbolag som utvecklar nanoporösa silikapartiklar för tillämpningar inom life science. Nanologica är världsledande i att styra form, typ av porositet samt ytegenskaper hos silikapartiklarna. Denna kompetens används dels inom drug delivery (läkemedelsformulering), dels inom kromatografi, en teknik som används för separation och rening av läkemedelsprodukter på marknaden och under utveckling.
Bolagets mission är att bidra till bättre och billigare behandlingar av patienter världen över genom teknikplattformen NLAB Silica™. Bolagets aktie (NICA) är listad för handel på Spotlight Stock Market.
För ytterligare information, besök Nanologicas hemsida.

www.nanologica.com